Kush jemi ne

Kush jemi ne

'KosovaHome' sh.p.k Për kompaninë është i rëndësishëm kombinimi i integritetit, i punës së palodhur, profesionalizmit, me qëllim që të krijohet mundësia e një jete më cilësore. Këto 7 vitet e experiencës kanë treguar se atë çfarë ne më parë e quanim ëndërr, sot janë projekte në ekzekutim. Misioni i kompanisë KosovaHome shpk ka qënë dhe …

A keni nevojë për Profesionistë për të projektuar dhe ndërtuar shtëpinë tuaj të ëndrrave?

Ne ofrojmë inxhinierët dhe ndërtuesit më të mirë për të realizuar ëndrrat tuaja.

Premtimi dhe vlerat tona

Ne synojmë të eliminojmë detyrën e ndarjes së projektit tuaj në mes të arkitekturës dhe kompanisë së ndërtimit. Ne jemi një kompani që ofron dizajnimin dhe ndërtimin e shërbimeve për ju nga skicat fillestare deri te shembulli përfundimtar i ndërtimit.

 

Dëshmi

Next Previous

Partners

Client logo
Client logo
Client logo
Client logo
Client logo
Client logo