Kush jemi ne

‘KosovaHome’ sh.p.k
Për kompaninë është i rëndësishëm kombinimi i integritetit, i punës së palodhur, profesionalizmit, me qëllim që të krijohet mundësia e një jete më cilësore. Këto 7 vitet e experiencës kanë treguar se atë çfarë ne më parë e quanim ëndërr, sot janë projekte në ekzekutim. Misioni i kompanisë KosovaHome shpk ka qënë dhe ende është, investimi i vazhdueshëm në industrinë e ndërtimit të lartë në vend, gjithashtu investimi në ekipin dhe bashkëpuntorët. KosovaHome shpk ka si qëllim të japë kontribut për të rritur kualitetin e ndërtimeve në Kosovë dhe të krijojë një nga kompanitë më të mëdha që operon në industrinë e ndërtimit të lartë, me qëllimin për tu bërë e mirënjohur edhe jashtë Kosovës.