Objekti një dhe dy

Project Info

  • Construction Date

    2015

  • Category

    Ndërtim banesor

Përshkrimi i objektit


Në një lokacion ideal në lagjen Nëna Terezë , me pamje panoramike të një pjese të qendrës së Fushë Kosovës dhe rrugës Prishtinë-Fushë Kosovë, kompania ndërtimore KosovaHome ka ndërtuar kompleksin ekskluziv banesor me dy lamella.

Ky kompleks mbështetet në kërkesat në rritje nga klientët për ndërtesa të larta dhe hapësira banimi në një ambient me pamje te bukur.

Ndërtimet tona karakterizohen me punën e saj cilësore dhe fasadimi i cili përveq që i jep objektit një pamje të bukur dhe një ngjyrë të përjetshme, shërben edhe si termoizolator i nivelit të lartë.

Për të siguruar një kualitet të lartë, ne me kujdes kemi përzgjedhur kompanitë furnitore, duke selektuar vetëm brendet e njohura botërore të dëshmuara në fushën e ndërtimtarisë.