Objekti i tretë

Project Info

 • Construction Date

  2016

 • Category

  Ndërtim banesor

Përshkrimi i objektit


Kompleksi banesor i ndërtuar nga KosovaHome, ofron komplekse banimi me dizajnë mahnitëse arkitektonike  ndërtuar sipas standardeve më të avancuara Europiane.

Një kompleks i cili shfrytëzon bukurinë e rrethinës së saj, që rrezaton ngrohtësi dhe elegancë, dhe është i përshtatshëm për personat me shije, stile dhe nevoja te ndryshme të jetës.

Ky është vendi ku fryma dhe ngazëllimi i jetës së qytetit, takohet me një tërheqje të qetë të jetesës.

Kompleksi banesor, është vetëm një kalim rruge larg nga qendra e Fushë Kosovës.

Zgjohuni të buzëqeshur me diellin e mëngjesit, vetëm 1 minutë larg nga qendra.

Hapësirat e brendshme, me madhësi të ndryshme,por secila e projektuar me veçori të përbashkëta si:

 • Ashensor të prodhimit evropjan me kartela
 • Hapësira funksionale
 • Hapesira të ndritshme
 • Termo-izolim
 • Dyer të mbrendshme kualitativ
 • Laminat
 • Roletne
 • Dritare PVC
 • Banjo te kompletuara me keramikë dhe sanitari
 • Hidrante kundër zjarrit në cdo kat
 • Rrjeti telefonik dhe kabllovikë me IPKO
 • Nxemje qendrore