Objekti i pestë

Project Info

  • Construction Date

    Duke u ndërtuar

  • Category

    Ndërtim banesor

Po ndërtohet


Ndërtimi i pestë me radhë nga kompania jonë KosovaHome,

Ka filluar ndertimin dhe infrastrukturen, po ashtu edhe shitjen e banesave.

Ka dizajnë mahnitës arkitektonike, ndërtuar sipas standardeve më të larta.

Një kompleks i cili shfrytëzon bukurinë e rrethinës së saj, që rrezaton ngrohtësi dhe elegancë, dhe është i përshtatshëm për personat me shije, stile dhe nevoja te ndryshme të jetës.