Objekti i pestë

Po ndërtohet


Ndërtimi i pestë me radhë nga kompania jonë KosovaHome,

Ka filluar ndertimin dhe infrastrukturen, po ashtu edhe shitjen e banesave.

Ka dizajnë mahnitës arkitektonike, ndërtuar sipas standardeve më të larta.

Një kompleks i cili shfrytëzon bukurinë e rrethinës së saj, që rrezaton ngrohtësi dhe elegancë, dhe është i përshtatshëm për personat me shije, stile dhe nevoja te ndryshme të jetës.

Objekti i katërt

Përshkrimi i objektit


Kompleksi banesor shtrihet ne nje siperfaqe prej afersisht 3 Hektaresh me qasje te drejteperdrejt ne rrethin kryesor te Fushë Kosovës me nje front prej 100 m gjatesi.

Fushë Kosova  po ndërtohet dhe po zbukurohet me kompleksin afarist te ndërtuar nga  KosovaHome. sipas Planit Rregullativ Urban të Ligjit ne fuqi.
Objekti përmban banesa komode me parkingje në bodrume dhe hapësira afariste për nevoja të banorëve.

Objekti i tretë

Përshkrimi i objektit


Kompleksi banesor i ndërtuar nga KosovaHome, ofron komplekse banimi me dizajnë mahnitëse arkitektonike  ndërtuar sipas standardeve më të avancuara Europiane.

Një kompleks i cili shfrytëzon bukurinë e rrethinës së saj, që rrezaton ngrohtësi dhe elegancë, dhe është i përshtatshëm për personat me shije, stile dhe nevoja te ndryshme të jetës.

Ky është vendi ku fryma dhe ngazëllimi i jetës së qytetit, takohet me një tërheqje të qetë të jetesës.

Kompleksi banesor, është vetëm një kalim rruge larg nga qendra e Fushë Kosovës.

Zgjohuni të buzëqeshur me diellin e mëngjesit, vetëm 1 minutë larg nga qendra.

Hapësirat e brendshme, me madhësi të ndryshme,por secila e projektuar me veçori të përbashkëta si:

 • Ashensor të prodhimit evropjan me kartela
 • Hapësira funksionale
 • Hapesira të ndritshme
 • Termo-izolim
 • Dyer të mbrendshme kualitativ
 • Laminat
 • Roletne
 • Dritare PVC
 • Banjo te kompletuara me keramikë dhe sanitari
 • Hidrante kundër zjarrit në cdo kat
 • Rrjeti telefonik dhe kabllovikë me IPKO
 • Nxemje qendrore

Objekti një dhe dy

Përshkrimi i objektit


Në një lokacion ideal në lagjen Nëna Terezë , me pamje panoramike të një pjese të qendrës së Fushë Kosovës dhe rrugës Prishtinë-Fushë Kosovë, kompania ndërtimore KosovaHome ka ndërtuar kompleksin ekskluziv banesor me dy lamella.

Ky kompleks mbështetet në kërkesat në rritje nga klientët për ndërtesa të larta dhe hapësira banimi në një ambient me pamje te bukur.

Ndërtimet tona karakterizohen me punën e saj cilësore dhe fasadimi i cili përveq që i jep objektit një pamje të bukur dhe një ngjyrë të përjetshme, shërben edhe si termoizolator i nivelit të lartë.

Për të siguruar një kualitet të lartë, ne me kujdes kemi përzgjedhur kompanitë furnitore, duke selektuar vetëm brendet e njohura botërore të dëshmuara në fushën e ndërtimtarisë.