Procesi i konsultimit

Nëse e dini saktësisht se si dëshironi që shtëpia juaj e re të jetë ose thjesht kërkoni ide të reja për të ndërtuar shtëpinë tuaj të re, ne ju ofrojmë burime të paçmueshme për të ndihmuar që këto ide të jetësohen në mënyrë të përsosur. Kjo është veçanërisht e rëndësishme në qoftë se ju kërkoni të ecni përpara normave dhe shtëpive tradicionale dhe kërkoni të ndërtoni një të re.


komunikim

Nga konceptualizimi në plan dhe nga përgatitja deri në instalimin përfundimtar, ekipi ynë do të sigurojë që çdo pjesë e shtëpisë suaj të jetë e përsosur sipas dëshirës tuaj. Nëse kjo është diçka e madhe si vendndodhja e dhomave a po gjërat më të vogla si vendosja e pajisjeve të kabinetit. 

KosobaHome ju udhëzon përmes procesit të përzgjedhjes dhe instalimit të karakteristikave të gjelbra në ndërtesën tuaj ose në shtëpi për të përfituar mjedisin që do të përshtatet në praktikën tuaj aktuale.
Derisa kostoja e strukturës së ndërtimit është pak më e lartë se buxheti juaj normal, rreth 5-10%. Duke përdorur kontraktorin e saktë të ndërtimit, mund të presësh një efikasitet.