Ndërtimi

Me një reputacion të ndërtuar mbi ofrimin e shërbimit të lartë, ekipit tonë me përvojë, dhe materialeve me cilësi të lartë që përdorim, KosovaHome është një nga investitorët më të kërkuar në vend sot. Të licencuara, të siguruara dhe të lidhura me komerciale, KosovaHome është një investitorët i përgjithshëm i cili është i përfshirë në një gamë të gjerë projektesh brenda tregjeve tona.

Biznesi me ju

Ekipi ynë siguron marrëdhënie të mira me nënkontraktorë dhe partnerë të tjerë dhe punon shumë për të ruajtur bashkëpunimin dhe respektin e ndërsjellë në të gjitha projektet në mënyrë që ato të jenë të përfunduara në kohë. Në KosovaHome, ne e kuptojmë plotësisht nevojën e koordinimit të vendeve të punës.

Në KosovaHome ne e kuptojmë plotësisht nevojën për koordinimin e vendeve të punës dhe mbajtjen e partneriteteve të forta me nënkontraktorët për të qenë në gjendje të ofrojnë projekte cilësore brenda kohës së përcaktuar.
Ekipi ynë siguron marrëdhënie të mira me nënkontraktorë dhe partnerë të tjerë dhe punon shumë për të ruajtur bashkëpunimin dhe respektin e ndërsjellë në të gjitha projektet në mënyrë që ato të jenë në plan.
Një numër në rritje i pronarëve të shtëpive janë duke dëshiruar dhe këmbëngulur për ta bërë shtëpinë e tyre eko-miqësore në mënyrë që ata të jenë të shëndetshëm për të jetuar dhe janë gjithashtu me kosto efektive për operim.