Ndërtimi më i mirë

Duke zgjedhur për të ndërtuar, po bën një përpjekje për të zvogëluar barrën për mjedisin dhe gjithashtu të shtoni vlerë në banimit tuaj. KosovaHome ju ofron udhëzimet dhe mjetet që janë të nevojshme për të ndërtuar një ndërtesë të ëndrrave tuaja, një shtëpi apo zyrë të ëndrrave. Një numër në rritje i pronarëve të shtëpive janë duke dëshiruar dhe këmbëngulur për ta bërë shtëpinë e tyre eko-miqësore në mënyrë që ata të jenë të shëndetshëm për të jetuar dhe janë gjithashtu me kosto efektive për operim.

Investimi

Investitor lider në fushën e ndërtimit. Investojmë në projektet bashkëkohore të bazuara në normat dhe standardet në fuqi


Mundësitë

KosovaHome ju udhëzon përmes procesit të përzgjedhjes dhe instalimit të karakteristikave të ndërtimit në shtëpi a po banes për të përfituar mjedisin që do të përshtatet në praktikën tuaj aktuale. Ndërsa kostoja e strukturës së gjelbër është pak më e lartë se buxheti juaj normal, rreth 5-10%. Duke përdorur kontraktorin e duhur të ndërtimit, mund të presësh një shtëpi efikase që është e qëndrueshme, më e shëndetshme për të jetuar dhe ka nevojë për më pak.